Magellan Carkit in pre-order te koop voor 130 dollar

Magellan is de pre-order voor de Magellan Premium Car Kit gestart. De houder gaat 130 dollar kosten en is te gebruiken met de magellan Roadmate-software van Magellan. Ook de iPod touch en iPhones met beschermhoesje passen erin.

magellan carkitNavigatiefabrikant Magellan is vandaag de pre-order gestart van de Magellan Carkit, een dashboardhouder voor de iPhone die veel overeenkomsten vertoont met de TomTom Carkit. Het is tot nu toe de tweede iPhone-carkit waar ook een gps-ontvanger in zit. Wie geïnteresseerd is kan alvast een pre-order plaatsen voor $130, al levert Magellan voorlopig alleen in de VS. De houder heeft een nogal forse ‘kin’ waarin een speaker is verwerkt.

Magellan’s Carkit is geschikt voor de iPod touch vanaf de tweede generatie en de iPhone 3G en 3GS. Om te demonstreren dat je de iPhone ook met een beschermhoesje in de houder kunt plaatsen heeft Magellan foto’s gemaakt van een iPhone in een wild tijgervelletje. Net als bij TomTom moeten de Amerikanen de navigatiesoftware nog apart erbij kopen. De navigatiesoftware Magellan RoadMate 2010 North America is voor de gelegenheid afgeprijsd naar $59,99 (was $79,99). TomTom verkoopt het pakket TomTom USA voor $49,99 en rekent $120 voor de carkit. De complete bundel is dus drie tientjes goedkoper en ziet er (wat mij betreft) iets beter uit, omdat de speaker bijna onzichtbaar aan de achterkant is verwerkt.

Magellan had de carkit eerder al aangekondigd.

magellan carkit

Meer info: Magellan RoadMate for iPhone App

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2009, 10:56
Categorie iOS
Onderwerpen carkit, magellan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.