‘Nike test dunnere versie Nike+ Fuelband’

Nike werkt aan een dunnere versie van de slimme iPhone-armband Nike+ Fuelband.

Nike FuelbandOver een maand is de Nike+ FuelBand alweer een jaar verkrijgbaar in de VS. Het is daarom niet heel gek dat de eerste verhalen over een nieuwe, verbeterde variant alweer zijn opgedoken. Gizmodo heeft van een bron gehoord dat op Nike’s campus in Beaverton de nieuwe variant wordt getest, die vooral een stuk dunner zal worden dan zijn voorganger. Een aantal Nike-medewerkers zouden de nieuwe band zelfs al dagelijks dragen. Verdere technische specificaties werden niet genoemd.

De Nike+ FuelBand is een slimme armband die bijhoudt hoeveel je op een dag hebt bewogen. Deze informatie kan vervolgens worden gestuurd naar een bijbehorende iPhone-applicatie. Je hebt de app niet nodig om te zien hoe goed je op een dag bezig bent: een verborgen display kan worden opgeroepen door op een knop te drukken, waardoor je jouw dagelijkse voortgang kunt bekijken.

Hoewel de eerste Nike+ FuelBand in februari 2012 in de Verenigde Staten verscheen, moesten we wachten tot en met juli in datzelfde jaar totdat hij ook in Nederland werd aangeboden. Of de tweede versie ook zoveel later pas hier te koop zal zijn, is nog de vraag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2013, 11:56
Categorie Accessoires
Onderwerp nike

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.