night-cable-lightning-kabel

Night Cable oplaadkabel voor iPhone glijdt niet van het nachtkastje

De Night Cable is een 3 meter lange oplaadkabel voor de iPhone, met een zwaar bolletje. Die zorgt ervoor dat de kabel niet van tafel glijdt.

night-cable-iphone-kabel
Heb je dat ook? Als je ‘s avonds de iPhone wilt opladen, is de kabel alwéér van je nachtkastje gevallen. Night Cable heeft daar een simpele oplossing voor: drie meter kabel met een verzwaard bolletje dat ervoor zorgt dat de kabel niet wegglijdt.

De kabel is verkrijgbaar in drie kleuren: rood, donkerblauw of zwartwit. Het geknoopte bolletje schuift heen en weer over de kabel, zodat het niet in de weg zit als je de iPhone wilt gebruiken. Leg je de kabel even weg, dan zorg je ervoor dat het bolletje vlakbij de Lightning-connector zit. De kabel zelf is luxe uitgevoerd met een extra beschermlaag van textiel. Je krijgt dus niet de slijtageplekken die je bij de officiële iPhone-kabels wel hebt. Maar daar betaal je dan ook flink voor: voor $40 exclusief verzendkosten haal je de Night Cable in huis.

night-cable-lightning-kabel

Native Union liet deze nieuwe kabel in januari al zien tijdens de consumentenelektronicabeurs CES. Nu is ‘ie ook De lengte van 3 meter zorgt ervoor dat je de iPhone goed in bed kunt gebruiken, zonder dat het bolletje in de weg zit. Wil je een kleinere versie, dan kan dat ook: Native Union verkoopt een sleutelhanger met een soortgelijk bolletje waar een iPhone-laadkabel aan vast zit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2014, 19:30
Categorie Accessoires
Onderwerp kabel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.