Nieuwe versie Redsn0w slaat unlock activation tickets op (jailbreak)

Een update voor RedSn0w maakt het mogelijk om bepaalde mappen op je computer op te slaan. Standaard worden de mappen waar de iPhone Activation Ticket zich bevindt opgeslagen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

RedSn0w BackupAfgelopen weekend ontdekte de Chinese iPhone-hacker Loktar_Sun een manier om de iPhone 4 en de iPhone 4S te unlocken. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van unlock activation tickets, waardoor je de unlock op meerdere simkaarten kunt toepassen. Een update voor de jailbreak-tool RedSn0w maakt het mogelijk om voortaan deze tickets op je computer op te slaan.

De nieuwe backup-optie vind je onder ‘Extras’ > ‘Even More’. Door hier op ‘Backup’ te drukken kun je bepaalde mappen op je computer opslaan. De functie staat standaard ingesteld op /var/root/Library/Lockdown, waar de activatie-bestanden nodig voor de nieuwe SAM-unlock zich bevinden. Hierdoor is het vooral makkelijker om de benodigde bestanden op te slaan: je kunt ze al langer met de hand van je iPhone halen.

RedSn0w is gratis beschikbaar voor zowel Windows als Mac. Je kunt de tool gebruiken om je iPhone te jailbreaken. Voor iOS 5.1 is er op het moment enkel een tethered jailbreak beschikbaar. Lees in het volgende artikel hoe je deze toepast: Semi-tethered jailbreak beschikbaar voor iOS 5.1.

Verder praten en ervaringen uitwisselen kan in het SAM-topic op ons forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 16:25
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.