Nieuwe rage voor oordopjes op komst: Curly Beads

Curly Beads zijn kralen die je aan het snoer van je oordopjes kunt rijgen. Vanaf april zijn ze verkrijgbaar bij de speelgoedwinkel en de bedenker voorspelt nu al een enorme rage.

Curly Beads, kralen voor oordopjessnoerAls meerdere mensen in huis dezelfde oordopjes gebruiken, wil het nog wel eens gebeuren dat je er met de verkeerde oordopjes vandoor gaat. Patrick Stroeve bedacht een oplossing, waarop zijn werkgever SES Nederland BV patenteigenaar is: Curly Beads. Het zijn kralen die je aan elk type snoer kunt rijgen, waaraan geen open eind zit, bijvoorbeeld iPod- en iPhone-oordopjes. Op dit moment zijn er 3 verschillende kleurvariaties beschikbaar, maar als het idee aanslaat komen er nog meer kleuren.

Curly Beads, verpakkingHet versieren van je oordopjessnoer is een leuke bezigheid en levert een oordopjessnoer op dat uniek is. Wanneer iemand anders dezelfde kleur Curly Beads heeft gekocht, krijg je toch een ander eindresultaat. Omdat kraaltjes rijgen iets teveel met meisjes wordt geassocieerd, maakte de fabrikant ook een speciale jongensmix in blauw en wit, hoewel de blauwgroene variant ook best geschikt voor jongens is. Patrick verwacht dat de Curly Beads een rage gaan worden.

Op de website van SES Creative is er helaas nog niets over te vinden; het laatste nieuws dateert uit 2005 dus het was ook wel weer eens tijd voor een nieuw product. Vanaf april zullen de Curly Beads in de meeste speelgoedwinkels liggen zijn voor een nog onbekende prijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2008, 14:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipod, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.