Opvallende roze iPhone-case van Juicy Couture

Juicy Couture heeft een roze lederen iPhone-case uitgebracht, voorzien van gouden ketting en een grote sleutel. Hoewel er vast een doelgroep voor is, zal deze case niet bij iedereen in de smaak vallen.

Juicy CoutureiPhone-bezitters die van roze houden en niet worden afgeschrikt door een schreeuwerige case, kunnen bij Juicy Couture terecht. Dit hippe merk heeft een iPhone-case van roze leer uitgebracht, met gouden ketting. Er hangt een sleutel aan als bedeltje en de case zelf heeft een goudkleurige opdruk van een slot. Mocht je niet van roze houden, dan zijn er ook nog twee andere kleuren.

Als je erover denkt om deze, toch enigszins foute iPhone-case, kado te geven aan je vriendin: wees gewaarschuwd. Het roze van Juicy Couture neigt naar zalmroze en dat valt niet bij iedereen in de smaak. Net als de goudkleurige ornamenten, trouwens. Wil je geen roze, dan kun je de case ook in zwart of chocoladebruin bestellen. Voor $75 is ‘ie te koop.

De iPhone-case van Juicy Couture is onder andere verkrijgbaar bij de Amerikaanse warenhuisketen Nordstrom. Daar vind je ook bijpassende ordi handtassen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2008, 10:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen couture, hoesje, roze

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.