itunes-festival-2014

Nieuwe namen voor iTunes Festival 2014: Elbow, Lenny Kravitz en meer

Apple heeft de line-up voor het iTunes Festival 2014 uitgebreid met Elbow, Lenny Kravitz en Ryan Adams. In totaal werden 21 nieuwe acts toegevoegd aan de lijst.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes-festival-2014
Apple heeft de line-up voor het iTunes Festival 2014 nog verder uitgebreid. Naast Maroon 5, Pharrell Williams, Beck en andere grote namen zijn er nog eens 21 namen toegevoegd aan de lijst. Denk aan Elbow, Lenny Kraviz en Ryan Adams. Meer dan zestig acts zullen optreden tijdens het iTunes Festival in september.

itunes-festival-appVoor de achtste keer vindt het iTunes Festival plaats in Londen, in de legendarische Roundhouse-concertzaal. Kaartjes zijn te winnen via lokale partners. Apple schakelde er vorig jaar de HEMA en Qmusic voor in, maar het is nog niet bekend of zij ook dit jaar de kaartjes gaan weggeven of verloten. Je hoeft er trouwens niet zelf bij te zijn, want alles is te volgen via de iOS-app of de Apple TV.

Er hebben meer dan 430 artiesten en bands op het podium gestaan, sinds Apple het muziekfestival organiseert. Bekende namen uit eerdere edities zijn Adele, Coldplay, Elton John, Foo Fighters, Justin Timberlake, Kings of Leon, Lady Gaga, Katy Perry, Muse en Paul McCartney. Veel artiesten blijken geen enorme vergoeding op te strijken voor hun optredens, maar profiteren vooral door de extra verkopen via iTunes.

Lees ook: iTunes Festival thuis volgen op iPhone, iPad en Apple TV

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2014, 23:03
Categorie Apple
Onderwerpen itunes festival, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.