Nieuwe iPhone-hoesjes: iSkin Fuze, Speck SwitchWay, Vaja iVolution

iSkin, Speck en Vaja hebben nieuwe beschermhoesjes voor de iPhone 3G aangekondigd. Ze zijn nogal verschillend van stijl en al even gevarieerd in prijs.

iSkin FuzeDe Fuze van iSkin is een dubbellaags iPhone-case met een zachte binnenbekleding en een harde buitenkant. De screenprotector zit al in de case ingebouwd, alle knoppen zijn bedekt en ook de dock-connector heeft z’n eigen bescherming. Er zijn drie kleuren die – om onduidelijke redenen – volgens de fabrikant aansluiten op kleuren die in de automobielindustrie worden gebruikt: onyx (mat en glanzend zwart), Argent (metallic zilver en matzwart) en Magma (metallic rood en matzwart). De iSkin Fuze kost $45.

speck switchwaySpeck heeft de SwitchWay-case voor de iPhone 3G geïntroduceerd. Je kunt de case op verschillende manieren dragen: horizontaal als portfolio-model of verticaal als wallet-model. Er zitten dan ook twee riemclips bij en twee sluitflappen waarmee je toegang tot de iPhone krijgt, ongeacht de manier van dragen. De case is verkrijgbaar in zwart met geel stiksel en kost $35.


Vaja iVolution DockableHeel anders is de Vaja iVolution Dockable, een beschermhoes voor de iPhone 3G waarvan het onderste gedeelte kan worden weggeklapt. Daardoor kun je de iPhone in de dock plaatsen, zonder de case te hoeven verwijderen. De Vaja iVolution Dockable biedt toegang tot alle knoppen en poorten en kost tussen de $95 en $130, afhankelijk van de opties en kleurstelling.

Vaja iVolution SilverDuurder kan ook: Vaja introduceert gelijktijdig de Vaja iVolution Silver, een iPhone-case met een zilveren randje. Deze rand kun je naar eigen smaak laten voorzien van gravering, wat je tussen de $280 en $380 kost. De rest van de case is gemaakt van leder waarbij je, zoals gebruikelijk bij Vaja, uit tientallen kleuren kunt kiezen. Er zit wel een behoorlijke levertijd op: 20 dagen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2008, 9:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, speck

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.