iLounge brengt 2009 iPod + iPhone Buyers’ Guide uit

iLounge heeft voor de vijfde keer een iPod + iPhone Buyers' Guide uitgebracht. Daarin niet alleen een containerlading aan accessoires, maar voor het eerst ook een opsomming van applicaties.

Buyers Guide
iLounge heeft voor het vijfde jaar een accesoiregids voor de iPod en iPhone uitgebracht. Het 150 pagina’s tellende magazine is te downloaden van de website, ook in iPhone-formaat.

We vragen ons wel eens af hoe lang iLounge het nog zal volhouden: ze schrijven eigenlijk alleen over hoesjes en andere accessoires voor iPod en iPhone. Je zou denken dat mensen die al een hoesje hebben gekocht na verloop van tijd niet meer terugkomen. Terwijl wij al moeite hebben met twee reviews per week, pompt iLounge er met gemak vijf per dag uit; steeds met evenveel enthousiasme. Dat is bewonderenswaardig, net als het feit dat ze nu al voor de vijfde keer een mooi uitgevoerde gids uitbrengen waarin alle accessoires op een rijtje worden gezet.

sneak-peekNatuurlijk staat er weer een eindeloze opsomming van nieuwe hoesjes, headsets en speakers in, aangevuld met beschrijvingen van apparaten die we al lang kennen (iemand nog geïnteresseerd in de geschiedenis van de iPod en de iPhone, of in een review van de iPod touch?). De echte gadgetfreak kijkt liever uit naar het onderdeel Sneak Peek, waar accessoires te vinden zijn die nog niet eerder door de fabrikanten zijn aangekondigd of waarover nog weinig bekend is.
Dit jaar staan er meer dan 2.000 accessoires opgesomd in een model-by-model breakdown, aangevuld met een opsomming van de beste accessoires die door de lezers en door de redactie zijn gekozen. Nieuw is het onderdeel applicaties, met de 100 ‘beste’ iPhone-applicaties en -games.

De gids is gratis, dus niets houdt je tegen:

Meer info: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2008, 11:20
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.