Nieuwe foto’s tonen vermoedelijke iPad 5-scherm

Nieuwe foto's van Sonny Dickson laten zien hoe het iPad 5-scherm er mogelijk uitziet. Onderdelen lekken steeds sneller.

iPad 5-schermNieuwe foto’s van Sonny Dickson tonen het vermeende iPad 5-scherm in detail. Hoewel dit nieuwe display grotendeels gelijk is aan het scherm in de iPad 4 en daarom geen designveranderingen of andere wijzigingen verraadt, vertelt het onderdeel ons wel één ding: het wordt steeds makkelijker om iPad 5-onderdelen te lekken. Een toenemend aantal lekkende onderdelen wijst er vaak op dat Apple al ver gevorderd in het productieproces is. Dan zijn er immers meer materialen in handen van willekeurige arbeiders, waardoor de kans groter is dat één van hen naar de pers stapt.

Hoewel de foto’s zijn gelekt door Sonny Dickson, durft hij het formaat niet teveel te vergelijken met voorgaande iPad-schermen. Hij speculeert dat het iPad 5-scherm dunner is, iets dat in eerdere geruchten werd geclaimd, maar kan dit niet hardmaken. Het is ook nog niet mogelijk om te zien of het scherm daadwerkelijk zuiniger is dan die in de iPad 4 en eerder. Met alleen een scherm is het namelijk lastig om tests uit te voeren.

Apple heeft de pers uitgenodigd voor een speciaal evenement op 22 oktober, waar naar alle waarschijnlijkheid de iPad 5 wordt aangekondigd. De nieuwe iPad is intern verbeterd en zal een ontwerp in lijn met de iPad mini krijgen. Overigens wordt ook de iPad mini 2 verwacht, die qua design gelijk blijft maar een scherper retinascherm krijgt.

iPad 5-scherm 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2013, 9:54
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.