Nieuw olloclip-lenspakket past op iPhone 5c

De makers van het iPhone-lenspakket olloclip hebben een versie voor de iPhone 5c uitgebracht met een fisheye-, wide-angle- en een macrolens.

Olloclip iPhone 5cDe makers van iPhone-lenspakket olloclip hebben een nieuwe versie uitgebracht die past op de iPhone 5c. Het nieuwe accessoire biedt verder dezelfde lenzen die ook op de originele olloclip zitten. Door de olloclip op een bepaalde manier op het iPhone 5c te schuiven heb je een macrolens, fisheye-lens of wide-angle-lens tot je beschikking. Inmiddels zijn er al aardig wat vergelijkbare iPhone-lenzen beschikbaar, maar het compacte combipakket van olloclip is één van de populairdere opties. De lenzen van olloclip worden ook door Apple verkocht in de Apple Store.

De iPhone 5c-versie van de olloclip is qua ontwerp een beetje aangepast om beter te passen bij de kleurrijke iPhone. De bevestigingsklem is verkrijgbaar in alle kleuren van de iPhone 5c, al laat een foto van de nieuwe variant zien dat je ook prima een andere kleur kunt combineren met je iPhone. Je krijgt dan een tweekleurig effect vergelijkbaar met Apple’s iPhone 5c-hoesjes.

De olloclip voor iPhone 5c kan op het moment worden besteld voor 60 dollar, plus 30 dollar aan verzendkosten. Bestel je liever niet in het Buitenland, dan kun je ook afwachten of de Nederlandse Apple Store de nieuwe olloclip ook gaat aanbieden. Daar zijn op het moment al de nodige olloclip-lenzen te koop.

Olloclip iPhone 5c kleuren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2013, 14:15
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen iPhone 5c, olloclip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.