Hardwell Apple Store

Hardwell, Nicky Romero en nog meer dj’s in Apple Store Amsterdam

In de Apple Store Amsterdam kun je optredens van bekende dj's meemaken, waaronder Hardwell, Nicky Romero en Mightyfools. Iedereen kan zich gratis aanmelden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Hardwell Apple Store
Gisteren kon je in de Apple Store terecht voor een optreden van Hardwell, maar daarmee is het feest in de Apple Store nog niet ten einde. Vrijdagmiddag kun je terecht voor nog meer dj-sessies, namelijk van Jay Hardway, Julian Jordan en Curbi. Zaterdag is als uitsmijter Nicky Romero aanwezig.

DJ-sessies bij Apple Store Amsterdam

Hardwell Daniel & GonnyWe waren gisteren aanwezig bij het optreden van Hardwell (foto gemaakt door Daniel), dat bijna een uur duurde. Na een kort interview met een medewerker van Beats 1, waarin Hardwell als Nederlandse culinaire specialiteit de frikadel speciaal adviseerde, kon de menigte van zo’n 200 mensen los gaan op de muziek. Via de balustrade op de bovenverdieping konden nog meer mensen meegenieten van het optreden, ook als je je niet had aangemeld. Het optreden trok (zoals verwacht) heel veel jongeren met iPhones en een enkele verdwaalde Samsung-bezitter.

Hardwell Apple Store

Hardwell Apple Store

Vrijdag en zaterdag nog meer dj’s

Op vrijdag kun je terecht in de Apple Store voor nog meer optredens. Nakijken naar Jay Hardway, Julian Jordan of Curbi. Zaterdag zijn Mr Belt & Wezel, Lucas & Steve, Mightyfools en Nicky Romero aanwezig. Wil je erbij zijn, dan kan dat: open de Apple Store-app op je iPhone, blader naar de pagina van Apple Store Amsterdam en kijk welke evenementen er georganiseerd worden. Je kunt je reservering terugvinden in de app via Account > Mijn reserveringen. Een e-mail met bevestiging krijg je dus niet. Hardwell’s optreden duurde bijna een uur, maar de bij de anderen lijken de sessies wat korter.

Dit is het schema voor vrijdag 16 oktober:

En dit is het schema voor zaterdag 17 oktober:

In de Apple Store staan medewerkers met iPads klaar om je naam op te zoeken en polsbandjes uit te delen. En: omdat er geen alcohol wordt geschonken kun je er ook bij aanwezig zijn als je nog geen 18 bent. Mooie kans dus, als je van je ouders nog niet naar optredens mag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2018, 11:37
Categorie Apple
Onderwerpen apple store amsterdam, muziek
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.