Nederlandse videosite Snotr lanceert iPhone-applicatie

Videodienst Snotr lanceert een iPhone-applicatie waarmee je eenvoudig alle video's kunt bekijken. De app toont de meest recente, best gewaardeerde en meest bekeken video's van deze Nederlandse videodienst.
Anne Jan Roeleveld - · Laatst bijgewerkt:

snotr iphoneSteeds meer videosites gaan overstag: ze bouwen een eigen native applicatie zodat de video’s in de iPhone-speler weergegeven kunnen worden. Eerder deze week besloot Dailymotion om een native applicatie te bouwen. Snotr, een videodienst van Nederlandse makelij, heeft recent al zo’n applicatie laten bouwen door NooitAf. Het probleem van veel kleinere videosites is dat Apple niet zomaar toegang geeft tot de plugin-technologie, die YouTube gebruikt om video’s af te spelen.

In de applicatie van Snotr kun je de meest recente, meest gewaardeerde of meest bekeken video’s bekijken. Daarnaast kun je ook zoeken in alle video’s die op de website te zien zijn. Bij de video’s zijn ook de reacties geplaatst en kun je de rating en het aantal views bekijken.

Het is niet mogelijk om zelf te waarderen of te reageren. Wellicht wordt die functionaliteit in een volgende versie ingebouwd. Een andere verbetering in een volgende versie is het kunnen toevoegen van filmpjes en het verspreiden daarvan. Het zou bijvoorbeeld handig zijn als je een video kunt mailen of tweeten naar een bekende.

De kwaliteit van de video’s is niet heel hoog, maar acceptabel te noemen. Sommige video’s zijn beter van kwaliteit, omdat die op de website in een hogere kwaliteit zijn geupload.

Downloaden: Snotr (gratis)
Meer info: Snotr.com/iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:33
Categorie Apps
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.