Navigon kondigt nieuwe iPhone-carkit aan

Navigon heeft op MacWorld een nieuwe iPhone-carkit gelanceerd, bedoeld voor navigatie in de auto.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

navigon carkitIn San Francisco kun je de komende dagen terecht voor MacWorld en zoals gebruikelijk vliegen de productaankondigingen ons om de oren. Een van de interessantere aankondigingen is van Navigon: zij hebben een nieuwe carkit laten zien. Deze gaat $49,99 kosten met een introductiekorting van $5 (totaal $44,99) als je voor 3 februari bestelt. De vernieuwde carkit wordt geleverd met een usb-lader, een 1,5 meter lange iPhone-laadkabel met Apple-certificering en een zuignap-onderdeel om de carkit aan het raam te bevestigen. Volgens de fabrikant gaat het om een carkit die zo op het design van de iPhone is afgestemd, dat je hem nauwelijks ziet.


De carkit is in eerste instantie afgestemd op de Amerikaanse markt, maar is natuurlijk wereldwijd te gebruiken, in alle auto’s met een voorruit en een 12 Volts-aansluiting.

We hebben eerder een uitgebreid review geschreven over de ‘vorige’ versie van deze carkit. Wat er precies is vernieuwd, behalve een nieuwe kabel en sigarettenlader, is op dit moment nog niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2011, 8:37
Categorieën Accessoires, iOS
Onderwerpen carkit, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.