Navigon gaat navigatie-accessoires voor de iPhone verkopen

Navigon gaat in de 800 telecomshops van T-Mobile Duitsland accessoires voor de iPhone verkopen. Er is een laadkabel gepland, maar ook een iPhone-houder om op de voorruit te bevestigen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

navigon mobilenatigatorNavigon gaat in de 800 telecomshops van T-Mobile Duitsland accessoires voor de iPhone verkopen. Er is een laadkabel gepland, maar ook een iPhone-houder om op de voorruit te bevestigen. Nog niet bekend is of deze autohouder ook een geïntegreerde gps-ontvanger zal bevatten. TomTom heeft bij de aankondiging van TomTom voor de iPhone ook een autohouder laten zien, waarin volgens de geruchten wél een extra GPS-chip is ingebouwd. Navigon is van plan om ook hoesjes voor de iPhone te gaan aanbieden via T-Mobile, samen met SD-geheugenkaartjes waarop Navigon MobileNavigator is voorgeïnstalleerd voor andere smartphones.

Via de webpagina http://t-mobile.navigon.com biedt Navigon een 30-dagen probeerversie van MobileNavigator aan, maar die is alleen geschikt voor Windows Mobile. Navigon beloofde eerder in een persbericht dat er binnenkort een Lite-versie van de software uitkomt, die ook geschikt is voor de iPod touch (maar zonder navigatiefunctie). Die is echter nog steeds niet in de App Store gesignaleerd. Ook nog niet terug in de App Store: de Europese versie van Sygic.

Via: Pocketnavigation

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:18
Categorieën Accessoires, iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.