Apple: ‘Verkleuring van witte iPhone veroorzaakt door hoesje’

De donkere strepen die op de achterkant van een witte iPhone 3GS zijn verschenen, worden mogelijk veroorzaakt door een hoesje. Dat zegt een derdelijns supportmedewerker van Apple in Frankrijk.

iphone 3gs verkleuringDe donkere strepen die op de achterkant van een witte iPhone 3GS zijn verschenen, worden mogelijk veroorzaakt door een hoesje. Dat zei een 3e lijns supportmedewerker van Apple in Frankrijk tegen een klant. De supportmedewerker raadde aan om de iPhone schoon te maken met alcohol, zodat verkleuringen door de case weggeveegd kunnen worden. Het probleem zou zich ook kunnen voordoen als je een sticker op de behuizing plakt. Daarmee lijkt misschien een deel van het probleem opgelost, maar het probleem van oververhitting bestaat op dit moment nog steeds. Bovendien is nog niet eens zeker of de verkleuring door de cases komt, of dat de behuizing zelf verkleurt. Apple had in het verleden een soortgelijk probleem bij witte MacBooks.

Het ligt nu misschien voor de hand om geen donkere cases te gebruiken als je een witte iPhone hebt, maar de persoon op de foto hierboven gebruikt duidelijk een witte Sena UltraSlim-case (met witte binnenbekleding). Even poetsen met alcohol zal het probleem dan niet meteen oplossen.

Meer info: FrenchiPhone
Via: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2009, 10:54
Categorie Achtergrond
Onderwerp oververhit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.