Waze iPhone iPad navigatie-app

Navigatieapp Waze onthoudt nu waar je parkeert

Vertel Waze waar je kan parkeren en andere gebruikers kunnen ervan meeprofiteren. De app laat ook zien waar je zelf hebt geparkeerd.

Waze iPhone iPad navigatie-appDe populaire gratis navigatieapp Waze weet voortaan waar je parkeert. Als je de applicatie aan laat staan tot je parkeerplek, krijg je bij het herstarten van Waze te zien waar je auto staat. De nieuwe functie is onderdeel van de nieuwe update die nadruk legt op plaatsen. Je kan zelf plaatsen invoeren in de app en daarbij aangeven of er parkeerruimte aanwezig is.

Waze 3.9 voor de iPhone en iPad laat je plaatsen, zaken en zelfs woningen toevoegen waarnaar jij en andere gebruikers kunnen navigeren. De app vraagt bij het invoeren van een plek of er parkeergelegenheid is, of bijvoorbeeld een drivetrough. Je kan foto’s toevoegen om de locatie in beeld te brengen. Als andere gebruikers dezelfde bestemming invoeren, zien ze zo hoe hun bestemming eruit ziet. Het is overigens opvallend dat Waze daar gebruikers voor inzet. Waze is immers eigendom van Google en dat beschikt met Google Streetview al een uitstekende mogelijkheid om bestemmingen in beeld te brengen.

In de laatste versie van onze aangeraden gratis navigatie-app zijn verder fouten verwijderd en optimalisaties doorgevoerd. Verder kan je nu wereldwijd gebruik maken van de ‘autocomplete’ functie als je op een bestemming zoekt. Zo lees je nu overal welke straten Waze al kent als je zelf een bestemming invoert, bijvoorbeeld.

Lees ook: Beste navigatie-apps voor iPhone en iPad

Foto: Janitors/ Flickr CC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2014, 14:26
Categorie Apps
Onderwerpen Navigatie, waze

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.