Najaarsnummer van iPhone Life gratis online te lezen

Het tijdschrift iPhone Life is gratis online te lezen in digitale vorm. Dit tijdschrift komt vier keer per jaar uit en behandelt allerlei onderwerpen rondom de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone lifeHet was eigenlijk de bedoeling om veel eerder aandacht te besteden aan iPhone Life, één van de weinige tijdschriften over de iPhone. Het herfstnummer ligt nu in de winkel, maar je kunt het nummer ook gratis als digitaal magazine lezen. Dit werkt via Zinio, een online tijdschriftendienst. Het herfst nummer heeft als titel ‘Cut the Clutter’ gekregen, om uit te leggen dat je je digitale camera, camcorder, pda, gps-systeem, mp3-speler en allerlei andere spullen kunt vervangen door een iPhone. Er staat een artikel in over iPhone-gebruik op de motor, een artikel over het gebruiken van de iPhone als mobiel kantoor en sociale netwerkapps voor de iPhone.

Nog een greep uit de artikelen: applicaties voor studenten, Twitter op de iPhone, gratis entertainment-apps, de iPhone in Japan en het meeste uit iTunes halen. Klinkt dit als onderwerpen waar je wel eens wat meer over wilt weten, dan kun je op de website terecht voor een digitale versie van iPhone Life (Windows en Mac). Op de iPhone kun je alleen een oud nummer lezen, omdat de software nog niet is aangepast. Kopen in de boekwinkel kan ook: het kost $6,99 (op de cover) of $7,99 (in het persbericht). Het blad komt elk kwartaal uit en kost $17,97 voor een jaarabonnement (exclusief verzendkosten). Zelf ben ik altijd wat sceptisch over dit soort tijdschriften, omdat de ontwikkelingen alweer twee maanden verder zijn voordat een blad in de winkel ligt. Maar iPhone Life probeert in ieder geval om artikelen te maken die niet te sterk tijdgebonden zijn.

Meer info: iPhone Life

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:38
Categorie Apps
Onderwerp tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.