The Daily Show maakt grappen over iPhone-applicatie van CNN

The Daily Show maakt een grap van de CNN-applicatie, waarmee je verkeersinformatie kunt opvragen terwijl je rijdt. Natuurlijk alleen bedoeld voor mensen op de passagiersstoel en niet bedoeld om kettingbotsingen te veroorzaken.

jon stewartCNN heeft een iPhone-applicatie gelanceerd, die nogal wat publiciteit opleverde omdat ervoor betaald moest worden. In The Daily Show van Jon Stewart werd de applicatie te kijk gezet als veel te gevaarlijk. Je kunt er namelijk realtime verkeersinformatie mee opvragen, maar op dit moment speelt in de VS juist de discussie dat sms’en en en andere activiteiten op je iPhone nog gevaarlijker is dan met drank op achter het stuur kruipen. Met de CNN-applicatie kun je mooi zien wanneer 5 auto’s in een kettingbotsing zijn geraakt door onverantwoord telefoongebruik in de auto, waarna je er zelf als nummer 6 bovenop botst omdat je ook zo nodig op de iPhone moest kijken.

Met de applicatie kan je dan meteen als ooggetuige verslag doen. De presentatrice Kiran Chetry, die de functie in het tv-programma American Morning demonstreerde, probeert het goed te praten door te zeggen, dat de applicatie natuurlijk bedoeld is voor mensen die op de passagiersstoel of achterin de auto zitten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2009, 14:38
Categorie Achtergrond
Onderwerp cnn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.