Muziekspeler Ecoute maakt wachtrij beheren makkelijker

Muziekspeler Ecoute laat je makkelijker je afspeellijst beïnvloeden na een update.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Ecoute queueDe uitgebreide en fraai ogende muziekspeler Ecoute kreeg onlangs nog een forse update met een compleet vernieuwd iOS 7-design. Vandaag is de app ook voorzien van flink wat verbeteringen en bugfixes die de algehele ervaring flink moeten verbeteren. Een klokicoon in de muziekspeler laat je de volgorde van alle muziek die later wordt afgespeeld aanpassen. Bekijk je de muziekspeler terwijl er een track wordt afgespeeld, dan zal de achtergrond ook per nummer veranderen. Deze achtergrond is een uitgerekte en onscherp gemaakte versie van de albumcover.

Ecoute muziekJe wachtlijst kan met de nieuwe update ook makkelijker worden beïnvloed. Houd een muzieknummer ingedrukt en tap op Up Next om hem direct na je huidige track te beluisteren.

Het iOS 7-ontwerp van Ecoute is meer dan alleen een simpele lik verf. De app-interface geeft een gevoel van diepte, waardoor je een beter idee hebt van waar je in de applicatie zit. Een geopend album schuift van rechts naarbinnen – en kan weer weg worden gehaald door hem terug die kant op te swipen. Door deze veegbewegingen voelt Ecoute intuïtief aan zonder dat er al teveel interface-elementen in beeld schieten. Het ontwerp is hierdoor vergelijkbaar met bijvoorbeeld podcast-app Castro, die net als Ecoute onderin beeld altijd de huidige track toont.

Downloaden: Ecoute (€2,69, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:26
Categorie Apps
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.