iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 2 januari 2014

In iCulture Vandaag: nieuws over snelheidsverhogingen bij KPN, 10 apps voor goede voornemens en veel nieuwe games.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

goede voornemensHet nieuwe jaar is pas net begonnen en de laatste oliebollen zijn pas net verorberd, maar de normale nieuwstroom komt alweer op gang. Zo kwam er problemen rond de productie van de nog onaangekondigde iWatch naar buiten. De veronderstelde problemen hebben te maken met problemen bij het poederspuitgieten. Om wel nog even bij de jaarwisseling stil te staan zette iCulture tien handige apps voor je op een rij die kunnen helpen met het volhouden met de nieuwjaarsvoornemens. Een mooie lijst voor allerhande voornemens, of je nu meer boeken wil lezen, meer wil bewegen of beter met geld omgaan.

Alleen op iCulture

Nieuws

 • Abonnees van KPN, Hi en Telfort krijgen voor 23 januari een verhoogde 3G-snelheid van maximaal 14,4Mbit per seconde en een uploadsnelheid van 2Mbit per seconde. Dit heeft KPN laten weten in een persbericht.
 • Problemen bij de productie van de iWatch hebben er voor gezorgd dat minder dan de helft van de gefabriceerde horloges op het moment verkocht kan worden. Dit stelt het Aziatische Digitimes op basis van bronnen binnen de productieketen.
 • Zin om het nieuwe jaar te beginnen met een spannend boek? Dat kan: Apple geeft vandaag het boek Vleermuisman van Jo Nesbø weg.
 • Vergo is een gebogen iPad-standaard, bedacht door een Belg. Maar heeft de bedenker echt 145.000 dollar nodig om dit te produceren?

Apps

 • Angry Birds Go is niet de enige game die zich opwerpt als hét Mario Kart-alternatief op de iPhone en iPad. Sonic en Sega zijn terug in Sonic & All Stars-Racing Transformed, nadat het origineel uit 2011 in 101 landen even de populairste racegame was in de App Store.
 • Een van de eerste nieuwe games in de App Store in 2014 is de opvolger van een spel dat we al een tijdje kennen. In Jet Car Stunts 2 race je constant voor een zo snel mogelijke tijd, maar daarvoor heb je een ultieme beheersing van de auto en het circuit nodig.
 • Cut the Rope 2 heeft in iedere spelwereld een reeks geheime levels, die in eerste instantie alleen vrij te spelen waren door klavertjesvier verspreid door de game te verzamelen. Na enige ophef hierover heeft ontwikkelaar ZeptoLab het mogelijk gemaakt om de bonuslevels ook vrij te spelen door alle medailles in een levelset te verzamelen.
 • In THE Football App lees je over voetbaltransfers en ander belangrijk voetbalnieuws.
 • Je kunt niet naar Wie is de mol? kijken zonder de app te hebben geïnstalleerd. Let op: de app heeft momenteel issues met accountinformatie. We raden af de app nu te gebruiken.
 • Het begin van het einde of een mooie kans? Plunk voor iPhone probeert crowdfunding voor iedereen bereikbaar te maken.
 • Muziekapps zijn er in vele soorten en maten. Ecoute heeft ervoor gekozen om het beheren van wachtrijen makkelijker te maken.

Ook leuk

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2014, 23:14
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.