Vergo: Belgische iPad-standaard met gebogen achterkant

De Vergo is een fraai ontworpen Belgische iPad-standaard met een gebogen achterkant.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Vergo iPad standaardHet Belgische crowdfundproject Vergo wil een totaal andere iPad-standaard bieden dan we op het moment gewend zijn. De houder zet je iPad net als bestaande alternatieven schuin overeind, maar doet dit met een fraai, gebogen frame achter de iPad. Dat de Vergo bedoeld is om de iPad een stabiele zitplek te geven moge duidelijk zijn: ontwerper Jonathan Palmaers noemt het gebruik van het zwaardere Corian-plastic als een voordeel, omdat de standaard hierdoor stevig aanvoelt.

Palmaers zegt dat de ruimte rond de luidsprekers van de iPad zo is gevormd dat het geluid ongehinderd en luider naar buiten komt. Voor de ontgrendelknop, dock-connector en geluidspoort zitten er aparte gaten op de iPad-houder.

Vergo

De Vergo wordt op Indiegogo aangeboden vanaf 50 euro, maar dan moet je ook nog eens 15 euro verzendkosten doneren. Daarmee is de standaard wat duurder dan de gebruikelijke iPad-houder. De Vergo is verkrijgbaar voor de iPad 2, iPad derde en vierde generatie, iPad Air en beide iPad mini-modellen. Of je met je donatie ook een Vergo krijgt is nog wel even de vraag: met een streefbedrag van 145.000 dollar ligt het doel vrij hoog en het is een Fixed Funding-project, wat betekent dat het geld pas wordt afgeschreven als het streefbedrag binnen is.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lgw7P6Vh_MM

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2014, 13:07
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.