Muziekproductie en dj-apps op de iPad: bruikbaar of niet?

De website Gearjunkie.com is een artikelenserie begonnen over muziekapplicaties op de iPad. In het eerste deel komen instrumenten aan de orde, zoals iVoxel en M3000 HD.

muziek dj ipadDe website Gearjunkies.com is begonnen aan een artikelenserie over het gebruik van de iPad als muziekstudio en als dj-hulpmiddel. Er zijn momenteel al heel wat applicaties te krijgen, die je kunt onderverdelen in een aantal categorieën: er zijn de muziekinstrumenten zoals synthesizers, piano’s, gitaren en drums, applicaties voor effecten, dj-tools, midi-controllers en applicaties voor bladmuziek. Al deze applicaties komen in de artikelenserie aan bod.

In het eerste deel lees je over applicaties die muziekinstrumenten nabootsen, zoals de M3000 HD, miniSynth PRO, Virsynths iVoxel en olsynth. Toch is de website uiteindelijk niet op alle fronten positief: het is heerlijk om met de iPad te werken, de apps zijn goed gemaakt, maar in de instrument-apps missen teveel functies. Het volgende artikel gaat over midi-controllers op de iPad.

Lees het artikel op Gearjunkies.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2010, 16:26
Categorie Apps
Onderwerpen instrument, muziek, productie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.