Mr.Ghost: spokenjagen met EMF-detector voor iPhone

Mr.Ghost is een EMF-detector voor de iPhone, waarmee je op jacht kunt naar spoken.

Mr.GhostAls Ghostbusters ons één ding heeft geleerd, dan is het wel dat spoken niet bestaan spokenjagen een uiterst dure hobby is. De aanschaf van een Proton Pack, speciale val en een ecto-bril kan al snel in de duizenden euro’s oplopen. Gelukkig hebben we inmiddels iPhones, die als kleine supercomputers kunnen dienen om spookjaaggerei een stuk goedkoper te maken. Zo kun je op Kickstarter nu investeren in Mr.Ghost, een sensor die elektromagnetische straling detecteert.

De makers van Mr.Ghost zeggen het accessoire vooral te hebben gemaakt voor nieuwsgierige iPhone-bezitters. Sommige mensen gebruiken soortgelijke sensoren om op zoek te gaan naar spoken, maar anderen willen gewoon weten waar de stralingsbronnen zich precies bevinden. Je steekt het accessoire in de geluidspoort van je iPhone, waarna je een bijbehorende app opstart.

Bij een donatie van 32 dollar op Kickstarter krijg je één oranje Mr.Ghost toegestuurd. Je moet wellicht wel tot februari 2013 wachten totdat hij op de deurmat valt. Doneer je 530 dollar, dan krijg je een iets gevoeligere EMF-detector cadeau. Heel praktisch is dit volgens de maker niet, maar hij wilde graag minstens één duurdere donatie-optie op Kickstarter toevoegen. Het geld wordt pas over 13 dagen van je creditcard gehaald. Het project heeft zijn beoogde minimumbedrag al binnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2012, 15:20
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.