Motorola valt iPad aan in reclame voor nieuwe tablet

Motorola heeft een reclamefilmpje gemaakt, waarin ze de iPad en de Samsung Galaxy Tab aanvallen. Motorola's tablet draait op Honeycomb, een voor tablets geoptimaliseerde versie van Android.

motorola giant iphoneMotorola heeft een nieuwe video online gezet waarin ze rechtstreeks de iPad en de Samsung Galaxy Tab aanvallen. De video heeft als titel ‘Tablet Evolution’ en laat een reeks tablets zien, te beginnen bij een Egyptische tablet met hiërogliefen en de steen van Rosetta. Die zijn grafisch gezien fantastisch, maar moeilijk mee te nemen. Wanneer de iPad in beeld komt luidt de tekst “It’s like a giant iPhone, but… it’s like a giant iPhone”. Daarna komt de Samsung Galaxy Tab in beeld. Dat is weliswaar een tablet die op Android draait, maar dan wel een versie die bedoeld is voor een mobiele telefoon. Ook niet optimaal dus.

De nieuwe tablet van Motorola zal natuurlijk veel beter zijn: die draait op Honeycomb, de nieuwste versie van Android dat geoptimaliseerd is voor tablets. De aankondiging wordt over een week of drie verwacht, tijdens de grote elektronicabeurs CES 2011 in Las Vegas.

De video is hieronder te zien en bij Laptop Magazine.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2010, 22:08
Categorie iDevices
Onderwerpen ipad, motorola

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.