Mophie Space Packs bieden extra accu en opslagcapaciteit voor je iPhone

Mophie's Space Packs voor iPhone 5 en 5s laden je iPhone op en bieden tegelijkertijd 16 of 32 GB extra opslagcapaciteit.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Mophie Space PacksWe kennen accessoirefabrikant Mophie voornamelijk van de Juice Packs, cases voor de iPhone die je tegelijkertijd als reisaccu kan gebruiken. Mophie introduceert op de Consumer Electronics Show in Las Vegas haar nieuwste cases, Space Packs genaamd. Die bevatten niet alleen een ingebouwde accu, maar bieden ook de mogelijkheid om de opslagcapaciteit van je iPhone 5 of 5s tijdelijk uit te breiden. Handig als je iPhone bijna vol is, maar je geen muziek of andere data wilt weggooien. Evenals de Juice Packs sluiten ook de Space Packs helemaal om je iPhone. Via de Lightning-aansluiting wordt je iPhone opgeladen en fungeren de cases als extra opslag. De Space Packs komen in varianten met 16GB of 32GB opslagcapaciteit.


Naast de cases introduceert Mophie de gratis app met de toepasselijke naam Space waarmee je bestanden kunt beheren die in de case opgeslagen moeten worden. De Mophie Space Packs zijn momenteel alleen voor te bestellen in de VS. Het 16 GB-model kost 149,95 dollar en het 32GB-model 179,95 dollar. Op 14 maart zijn de nieuwe cases officieel verkrijgbaar, al is nog niet duidelijk of dit ook voor Nederland geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2014, 11:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces 2014, mophie
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.