Mophie Pulse voor iPod touch: beter geluid, realistische game-feedback

Mophie gaat voor de iPod touch een accessoire uitbrengen die het gamen nog realistischer maakt. De Mophie Pulse zet geluiden uit games om naar trillingen en verbetert het geluid van games en video's.

mophie pulse ipodDe meeste accessoires die fabrikanten uitbrengen zijn gericht op de iPhone. Heel af en toe komt er ook iets voor de iPod touch-bezitters op de markt. Zoals deze Mophie Pulse, een houder die bedoeld is voor mensen die graag games spelen en video’s kijken. De Mophie Pulse zorgt voor extra vibratie tijdens het gamen, haptische feedback, betere grip dankzij een reliëfstructuur en verbetering van de geluidskwaliteit dankzij stereospeakers.


De Pulse maakt gebruikt van ViviTouch-technologie waarbij de geluiden van een game worden omgezet naar verschillende trileffecten. Ontwikkelaars hoeven hun games niet aan te passen, maar dat kan wel om de ervaring nog realistischer te maken.

Mophie kennen we vooral van de iOS-accessoires zoals reservebatterijen, verpakt in een beschermhoes met als bekendste product de Mophie Juice Pack. De Mophie Pulse is alleen bedoeld voor de vierde generatie iPod touch. Een prijs is er nog niet en ook heeft Mophie nog niet de releasedatum bekendgemaakt. De eerste reacties van gebruikers zijn enthousiast.

https://www.youtube.com/watch?v=RCKesTW1vF0

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.