Mophie introduceert Mophie Juice Pack Air voor iPhone 5

Mophie heeft de Mophie Juice Pack Air voor iPhone 5 aangekondigd, een iPhone-batterijcase met een 1700mAh-batterij.

Air introMophie heeft de Mophie Juice Pack Air aangekondigd, een iPhone 5-case met een ingebouwde 1700mAh-batterij. De case is in principe een iets krachtigere variant op de Mophie Juice Pack Helium die begin februari werd aangekondigd. Beide iPhone-cases lijken dan ook flink op elkaar. De Mophie Juice Pack Air zal worden verkocht voor 100 dollar, 20 dollar meer dan de Juice Pack Helium. Je kunt de nieuwe batterijcase in drie kleuren kopen: zwart, wit en rood.


AirDe 1700mAh-accu kan je iPhone volgens Mophie één keer volledig opladen. Een LED-indicator op de achterkant laat zien hoeveel sap er nog in de batterij zit en de onderkant van de case zou zijn gevormd om iPhone-geluid te versterken.

Het zwarte model van de Juice Pack Air kan nu al besteld worden. Wil je de iPhone-batterijcase in het rood of wit, dan moet je wachten tot 22 maart. Het rode model zal worden verkocht in samenwerking met Product (RED), wat betekent dat een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Global Fund, een goed doel dat strijdt tegen aids, tuberculose en malaria. Apple doet ook mee aan deze actie.

De nieuwe Mophie-case zal goed nieuws zijn als je iets meer stroom wilde dan de onlangs aangekondigde Helium, maar de groei in capaciteit is niet massaal te noemen. Je kunt je daarnaast ook afvragen of Mophie van plan is om voor iedere mogelijke capaciteit een nieuwe hoes uit te brengen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2013, 11:28
Categorie Accessoires
Onderwerp mophie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.