Mophie brengt Juice Pack Plus-accu voor iPhone 5 uit

Mophie brengt de Juice Pack Plus uit, een case voor iPhone 5 met een ingebouwde acce van 2100mAh, waardoor hij twee keer zo lang meegaat.

Mophie accuAccessoirefabrikant Mophie brengt een nieuwe batterijcase uit voor de iPhone 5: de Juice Pack Plus. De Juice Pack Plus voor iPhone 4/4S was al verkrijgbaar en werkt op dezelfde manier: het werkt als een normale beschermende case, maar biedt ook een ingebouwde batterij met een capactiteit van 2100mAh. Deze uitvoering heeft een hogere capaciteit dan de Mophie Juice Pack Air voor de iPhone 5 die eerder dit jaar uitkwam en het met een 1700mAh-batterij moest doen.

Mophie accuVolgens Mophie gaat de accu van de iPhone 5 met dit accessoire meer dan twee keer zo lang mee. Dit vertaalt zich in 10 uur extra gesprekstijd via 3G of 10 uur extra internetgebruik, al zijn dat gemiddelde getallen en spelen ook zaken als de helderheid van het scherm een rol. De accu maakt de iPhone 5 wel een stuk groter en is door zijn adviesprijs van $120 voor de intensieve gebruiker bedoeld. De case zelf is ontwikkeld om een flinke val te kunnen doorstaan en beschermt ook de randen van de iPhone tegen krassen.

Als je de nieuwe Mophie-accu wilt bestellen, kun je terecht op de website van het bedrijf en binnenkort ook in de iCulture Shop. Momenteel is de zwarte versie al te bestellen. Later worden een witte en rode variant aan het assortiment toegevoegd. Deze cases zijn uiteraard voorzien van een Lightning-connector.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2013, 19:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen accu, batterij, mophie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.