Ida's-dream

Ida’s Dream in Monument Valley nu gratis voor iedereen

Goed nieuws voor fans van Monument Valley: je kunt nu een beeldschone gratis uitbreiding van de game spelen met de naam Ida's Dream.

Ida's-dream
De prachtige puzzelgame Monument Valley is voorzien van een gratis uitbreiding. Ida’s Dream was al te krijgen als in-app aankoop, maar is nu voor iedereen gratis te spelen. Hoog tijd dus om terug te keren naar deze game.

Het enige wat je hoeft te doen om de nieuwe levels te spelen is Monument Valley updaten naar versie 2.3. Als je vervolgens de game opstart kun je via het plusje bovenin het scherm navigeren naar Ida’s Dream. Door naar het app-icoontje te kijken kun je zien of Monument Valley up to date is: als de achtergrond donkerblauw is, zit je goed.

Monument-Valley-Ida's-Dream Monument-Valley-Ida's-Dream

Laatste gratis content

Om dit heuglijke feit te vieren toont ontwikkelaar Us Two in een nieuwe trailer wat we van de uitbreiding kunnen verwachten. Opvallend is daarbij de videobeschrijving, die aangeeft dat het hier om de laatste gratis uitbreiding van de game gaat. Geen gratis content meer dus, maar wellicht nog wel een uitbreiding in de stijl van Forgotten Shores die voor €1,99 acht levels aan Monument Valley toevoegde.

In Monument Valley is het aan jou om een poppetje met een witte hoed naar het einde van een level te krijgen. Dit doe je door de omgeving te kantelen, draaien en op andere manieren te beïnvloeden. Vooral de grafische stijl maakt de game zo uniek, waardoor het regelmatig lijkt alsof je naar een interactief kunstwerk van M.C. Escher zit te kijken.

Lees ook: Het onverwachte succes van Monument Valley.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2015, 21:08
Categorie Apps
Onderwerpen games, monument valley

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.