monsterapp

Hoe heet de Monster app uit de reclame?

Wil je een monster nadoen, net zoals in de OHRA-reclame? Wij zochten uit om welke app het gaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Iedereen heeft wel een vriend, die te pas en te onpas apps laat zien. In de nieuwe reclame van OHRA zie je ook zo iemand: een man die zijn vrouw voortdurend lastig valt met nieuwe apps. Waaronder een app waarmee je een monster kunt nadoen. Hoe heet die app? Dat lees je hier!

monster app

Monster app: ook leuk om zelf te doen

Na het demonstreren van een aantal apps probeert de man zijn hond bang te maken met de Monster-app. Die laat het er niet bij zitten en valt de man aan. Tot vermaak van de kijker krijgt de man uiteindelijk de (pijnlijke) rekening gepresenteerd: zijn arm zit in het verband. Daarna volgt de clou: voor het declareren van zijn ziektekosten is er ook een handige app. Heeft de reclame je aan het lachen gemaakt? Probeer dan zelf ook eens de Monster-app.

Het blijkt te gaan om de al veel langer bestaande app MouthOff, waar we op iCulture al in 2009 al over schreven. MouthOff was destijds een grote hit, vooral bij kinderen.

Monster app ook voor Android

monster app mouthoffHeb je geen iPhone, dan kun je de Monster-app ook voor Android installeren. De officiële app heet MouthOff en is voor een klein bedrag te koop. Maar er is ook een namaak-app met de naam Monster App, die je gratis kunt downloaden. De maker geeft in de omschrijving aan dat het is geïnspireerd door “een Nederlandse tv-reclame”. MouthOff is eigenlijk leuker, omdat je daarin veel meer verschillende monsters vindt: bijna zestig stuks, waaronder een paar monsters door bekende illustrators. Bij beide Monster-apps houd je de smartphone voor je mond en roep je iets grappigs. De mond op het scherm beweegt dan mee.

Hieronder kun je de originele reclame zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2014, 23:27
Categorie Apps
Onderwerp monsters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.