Monolith combineert iPhone-case, projector en reservebatterij

De monolith is een projector, batterij en case voor de iPhone 4, gemaakt door de Japanse fabrikant Century. Voor 260 dollar kom je in bezit van de Monolith bij de Japanse fabrikant Century.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

monolithDe monolith is een accessoire waar je een reis naar Japan voor over moet hebben. De Japanse accessoiremaker Century heeft de monolith voor de iPhone 4 op de markt gebracht, een combinatie van hoesje, batterij en mini-projector. Het 97 gram wegende accessoire kan beelden met een diameter van 60 cm inch (omgerekend 152 cm) projecteren in een 16:9 beeldverhouding en een resolutie van 640 x 360 pixels. Met een helderheid van 12 lumen moet het mogelijk zijn om met z’n allen beelden van het iPhone-scherm te bekijken, ook als je met een wat grotere groep bent. De ingebouwde batterij heeft genoeg capaciteit om de projector 3 uur te laten werken. In 4 uur heb je de batterij weer volledig opgeladen.

Dat alles heeft wel een behoorlijk prijskaartje: omgerekend 260 dollar betaal je voor deze multifunctionele case, die in zwart en wit verkrijgbaar is. De batterij heeft een capaciteit van 1900 mAh en kan ook de gebruiksduur van je iPhone verdubbelen. Wie het geld en de moeite ervoor over heeft kan voor $260 terecht bij Sirobako.

monolith iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2011, 19:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, projector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.