Mobile Vikings schakelt ook over naar 3G

De Belgische mobiele aanbieder Mobile Vikings kondigt aan dat ze ook naar 3G zullen overschakelen. Niet echt verrassend, want Mobile Vikings zit als MVNO op het netwerk van KPN.

mobile vikingsEen paar dagen na operator Base kondigt de Belgische aanbieder Mobile Vikings aan, dat ze binnenkort ook een 3G-netwerk in de lucht zullen hebben. Dat is niet echt verrassend, omdat Mobile Vikings een MVNO (virtuele netwerkoperator) is, die gebruikmaakt van het GSM-netwerk van Base. Het goede nieuws voor de klanten is echter, dat 3G voor dezelfde prijs zal worden aangeboden als de huidige 2G-verbinding. Je krijgt 1GB data gratis bij elke €15 beltegoed en het maakt daarbij niet uit of je deze data verbruikt op een 2G- of 3G-verbinding. Mobile Vikings zal als eerste MVNO de overschakeling doen naar 3G.

De overstap zal nog wel even duren, want er moeten wijzigingen in de technische systemen worden doorgevoerd. Net als bij Base schakelen telefoons die gebruikmaken van het huidige 2G-netwerk automatisch over naar 3G, indien dit op bepaalde locaties beschikbaar is.

Via: Mobile Vikings (blog)
Tipgever: Vincent

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2010, 23:19
Categorie Providers
Onderwerpen base, belgische apps, mobile vikings, provider

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.