Mobile Vikings laat Belgische klanten overal tv kijken met bhaalu

Mobile Vikings werkt samen met bhaalu Mobiel, om zo overal toegang te bieden tot televisieprogramma's op je iPhone en andere smartphones.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Mobile Vikings bhaaluMobile Vikings laat abonnees vanaf vandaag overal gratis naar televisie kijken vanaf de iPhone of andere smartphones. Dit heeft de Belgische provider bekendgemaakt op zijn website en in een e-mail aan klanten. De televisie-actie geldt voor alle bestaande abonnees en iedereen die voor 23 juli een account bij Mobile Vikings maakt. Mobile Vikings werkt voor de televisie-actie met bhaalu, een Belgische dienst televisiedienst die je kunt linken aan je bestaande tv-abonnement om overal naar zenders te kijken.

In de praktijk betaalt Mobile Vikings de abonnementskosten van je bhaalu Mobiel-account. Normaal gesproken kost de tv-dienst 5 euro per maand, maar Mobile Vikings belooft het gebruik van bhaalu gratis aan te bieden. Hiervoor hoef je volgens de Belgische provider enkel bij bhaalu te registreren met de gegevens van je Mobile Vikings-account.

Let wel op: bhaalu is geen televisieprovider, maar een online videorecorder. Zodra je bent geregistreerd koppel je bhaalu aan je tv-abonnement, waarna je aangeeft welke zenders of programma’s opgenomen moeten worden. Tot deze opnames heb je vervolgens toegang vanuit losse apps. Mobile Vikings dekt voor klanten de kosten voor het gebruik van bhaalu. Je betaalt dus nog steeds voor je televisie-abonnement. In principe maakt Mobile Vikings het dus enkel makkelijk om televisieprogramma’s te kijken als je buiten de deur bent. Apps van tv-providers bieden vaak een manier om naar programma’s te kijken, maar dit kan dan enkel binnen je netwerk. Bhaalu belooft overal toegang tot je opnames.

De actie is enkel gedeeld door het Belgische Mobile Vikings. In Nederland is Mobile Vikings ook actief, maar is nog niks over een dergelijke actie bekendgemaakt. Bovendien is bhaalu niet in Nederland beschikbaar – al wordt de dienst wel getest.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 23:53
Categorie Providers
Onderwerpen mobile vikings, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.