Mobiele web verdwijnt door iPhone

Volgens onderzoeksbureau Forrester moeten bedrijven snel ervaring met de iPhone opdoen. Deze luidt een nieuw tijdperk in: mobiele websites zijn niet langer beperkt, maar bieden rijkere functionaliteit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone verandert het mobiele webOnderzoeksbureau Forrester heeft een document uitgebracht waarin ze uitleggen dat het afgelopen is met het ‘oude’ mobiele web. Websites met eenvoudige opmaak en beperkte functionaliteit, die op een klein scherm goed leesbaar moeten zijn, zijn verleden tijd. In plaats daarvan moeten bedrijven eens naar de iPhone kijken.

Forrester bekeek de mogelijkheden van de iPhone en was blijkbaar nogal onder de indruk. De iPhone vormt de start van een nieuw tijdperk, waarin websites realtime-, locatie-ware en bruikbare informatie onderweg beschikbaar stellen aan mobiele gebruikers. Geen uitgeklede versie meer, maar rijke functionaliteit waar je echt iets aan hebt. Forrester roept daarom bedrijven op om een iPhone aan te schaffen en ervaring op te doen. En als ze daarbij nog advies nodig hebben, kunnen ze daarvoor vast bij Forrester terecht…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 13:59
Categorie Achtergrond
Onderwerp mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.