Mitch: bescherm je iPhone met afgedankte brandslangen

De beschermhoes Mitch van het Duitse Feuerwear is gemaakt van afgedankte brandweerslangen. Deze moet je iPhone beter beschermen tegen waterspatten en beschadigingen. Alleen de betere stukken brandweerslang worden gebruikt, zodat je een hoogwaardig en slijtbestendig hoesje hebt.

mitch-brandslangDe meeste beschermhoezen voor de iPhone zijn gemaakt van stof of plastic, maar onder zware omstandigheden heb je soms nog wat extra bescherming nodig. Het Duitse bedrijf Feuerwear komt met Mitch, stijlvolle beschermhoezen gemaakt van een afgedankte brandslangen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van ‘upcycling’ waarbij oude materialen worden bewerkt tot nieuwe hoogwaardige producten. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat je opeens een beschadiging van een brandweerslang op een hoesje ziet staan. Alleen de beste stukken brandweerslang worden gebruikt.

De Mitch moet je iPhone beschermen tegen krassen, beschadigingen en spatwater. De buitenkant is gemaakt van afgedankte brandslangen, van binnen is deze bekleed met een zachte stof. Van boven wordt de beschermhoes afgesloten met klittenband. Als je de deze openmaakt schuift je smartphone een stukje omhoog zodat je deze gemakkelijk uit de hoes kunt halen.

Aan de achterkant van de Mitch is een gleuf geplaatst zodat je deze ook aan je riem kunt vastmaken. Handig als je in barre omstandigheden naar buiten moet en je je telefoon zo snel mogelijk in je handen wilt hebben als dit nodig is. Feuerwear heeft een bijbehorende riem voor gebruik met de Mitch genaamd, de Bill. Ook die is gemaakt van brandslangen.

Mitch is vanaf 39 euro verkrijgbaar in het rood, wit of zwart. Deze is onder meer te bestellen in de webshop van Feuerwear. Helaas worden de verzendkosten alleen gratis bij bestellingen van minimaal veertig euro.

mitch-brandslang-hoes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2012, 17:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen brandweer, feuerwear, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.