Mimpi Dreams voor de iPhone.

Mimpi Dreams met hondje Mimpi is de nieuwe gratis App van de Week

Mimpi Dreams is door Apple uitgeroepen als de nieuwe gratis App van de Week. In dit toegankelijke spelletje ga je op avontuur met hondje Mimpi en los je puzzeltjes op om verder te komen in de levels.

Mimpi Dreams voor de iPhone.
Het is weer vrijdag, dus dat betekent dat er weer een nieuwe gratis App van de Week is. Deze komende week is het charmante spelletje Mimpi Dreams (link) door Apple uitgeroepen als App van de Week. In Mimpi Dreams stap je in de dromen van het fantasierijke hondje Mimpi en beleef je leuke avonturen op zoek naar botjes.

Avonturen met Mimpi in zijn dromen

Mimpi Dreams is een grappig platform- en puzzelspel waarin je op stap gaat met de viervoeter Mimpi. De besturing is vrij eenvoudig, wat Mimpi kan alleen lopen en springen. Op zijn pad kom je allemaal puzzels tegen die je eerst moet volbrengen om Mimpi verder te kunnen laten lopen. Denk bijvoorbeeld aan het draaien van schakelaars, verplaatsen van dozen om hogerop te komen en het slepen van voorwerpen naar de juiste plaats.

Je komt tijdens het avontuur de meest vreemde personages tegen, rechtstreeks uit de dromen van Mimpi. Het grappige is dat Mimpi ook beschikbaar is op de Apple Watch, waarop je dankzij zijn speurneus kunt zien of je de goede kant op gaat. Het is echter wel wat onhandig om te het spel te spelen en tegelijkertijd naar je Apple Watch te kijken. De Apple Watch-app is niet nodig om het spel goed te kunnen spelen.

Mimpi Dreams is een kleurrijk, grappig en laagdrempelig spelletje dat ook prima geschikt is voor jonge kinderen. De puzzels kunnen soms best pittig zijn, maar dankzij de hints die je kunt krijgen, kom je er altijd wel uit. Mimpi Dreams is beschikbaar voor de iPhone en iPad en dus met een bijbehorende Apple Watch-app. Normaal kost Mimpi Dreams €1,99, maar is nu (helemaal zonder in-app aankopen) gratis te downloaden en te spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 17:12
Categorie Apps
Onderwerp app van de week
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.