Outlook iOS feature

Microsoft Office voor iOS werkt nu samen met Outlook-app

Microsoft Office voor iOS werkt nu beter met de Outlook-app. Daarmee is de integratie van Microsoft-apps op je iPhone nog beter geregeld. Gaat Microsoft je iPhone-apps steeds meer overnemen?

Outlook iOS featureMicrosoft’s apps werken vanaf vandaag een stuk beter met elkaar samen. In updates voor alledrie de Office-apps is namelijk ondersteuning voor Outlook toegevoegd. Je kunt hierdoor een document rechtstreeks naar Outlook verzenden als e-mailbijlage. Een document geopend vanuit Outlook kan voortaan meteen in de Office-apps worden bijgewerkt.

De samenwerking tussen Office en Outlook lijkt voor de hand liggend, maar is nu pas toegevoegd aan de apps. Dat heeft alles te maken met de geschiedenis van Outlook op de iPhone. De app verscheen dit jaar in de App Store, gebaseerd op het eerder overgenomen Acompli. Sindsdien krijgt Outlook steeds meer updates waardoor de app beter samenwerkt met Microsoft-diensten.

Microsoft haalt steeds meer krachtige iPhone-apps in huis. Naast Acompli heeft het bedrijf ook Sunrise Calendar en Wunderlist overgenomen. Microsoft lijkt hiermee ambitieuze plannen voor je iPhone te hebben. Meer hierover lees je in het volgende artikel: Opinie: Microsoft wil hofleverancier van je meestgebruikte apps worden.

De app-updates voor Office brengen ook een aantal algemene verbeteringen met zich mee. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om Hebreeuws, Arabisch en Thais te gebruiken voor teksten. Het delen van documenten is makkelijker geworden, waardoor je meer vanuit de app kunt doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2015, 13:01
Categorie Apps
Onderwerpen office, outlook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.