Mi Alerts: ontvang pushnotificaties bij autobotsingen

Mi Alerts stuurt een pushnotificatie naar je auto bij een botsing. De klap wordt herkend door een sensor met camera onder de motorkap.

Mi AlertsMi Alerts wil je een sensor onder de motorkap van je auto laten plaatsen, die aanvoelt wanneer er een andere wagen tegen je aanbotst. Hierdoor kan een bijbehorende iPhone-applicatie een pushnotificatie bij zo’n botsing ontvangen. In de sensor zit een speciale camera, die constant op zoek is naar bewegingen. Ook kun je drie extra camera’s door je auto heen verspreiden, waardoor Mi Alerts als bewakingssysteem gebruikt kan worden. Zo krijg je bijvoorbeeld een pushnotificatie als iemand je auto binnenbreekt.

Botst er een auto tegen je aan, dan zal Mi Alerts een korte video opnemen die je later op je iPhone kunt bekijken. Hierdoor zie je hoe er exact tegen de wagen aan werd gebotst en kun je zonodig het nummerbord van de dader terugvinden. De app kan een dankzij de sensor zien hoe hard de klap exact was: hierdoor krijgt een botsing een speciaal niveau, om aan te geven hoe groot de schade wellicht is. Een ingebouwde gps-ontvanger zorgt ervoor dat je met Mi Alerts je auto kunt terugvinden.

Door op Indiegogo 64 dollar te doneren krijg je Mi Alerts in december 2013 toegestuurd. Je zult na je aanschaf ook 5 dollar per maand moeten betalen aan abonnementskosten. Het is een flexibel crowdfundproject, wat betekent dat het project je sowieso wordt toegestuurd – zelfs als het beoogde minimumbedrag niet wordt gehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2013, 9:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.