iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Weekend: Viber, Wandelen en Incredimail

In iCulture Weekend lees je alles dat er het afgelopen weekend is gebeurd. Met vandaag ondermeer de geplande AppleCare-wijzigingen.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

AppleCareBen je vanochtend weer met frisse energie begonnen aan de werkdag, maar wil je bijgepraat worden over het weekend, dan hebben we daar vanaf nu een oplossing voor. iCulture Weekend praat je bij wat er afgelopen weekend zoals is gebeurd. Wij waren aanwezig op de conferentie Quantified Self Europe 2013, waar een hoop apps en gadgets te zien waren, die met iOS te maken hebben. Je zult later deze week nog veel meer lezen over de dingen die we daar hebben gezien. Fast Moving Targets heeft een uitstekende terugblik op QS Europe 20 en maakte 18 filmpjes waarin ze smaakmakers interviewden. Maar het gewone nieuws ging dit weekend natuurlijk ook gewoon door. In iCulture Weekend lees je voortaan alles dat er op zaterdag en zondag op iOS-gebied is gebeurd.

Nieuws

  • Apple gaat het garantie- en reparatiebeleid aanpassen. In het najaar van 2013 is er een vernieuwde variant.

Apps

Ook leuk

  • Dit weekend begonnen we met een nieuwe rubriek: in iKids vind je de leukste iPad-applicaties speciaal voor kinderen.
  • In Tijdelijk Gratis vond je zondag alle afgeprijsde iOS-applicaties. Sommige aanbieden gelden op het moment nog, al zullen bepaalde koopjes inmiddels zijn vervallen.
  • In App Gemist vind je alle iPhone-applicaties die we vorige week bespraken terug. Een apart artikel op iPadclub zet alle iPad-applicaties op een rij.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2013, 14:11
Categorie Round-up
Onderwerpen iculture vandaag, iculture weekend

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.