Megaphone: gigantische akoestische versterker voor iPhone nu verkrijgbaar

Het Italiaanse designbureau en&is heeft een passieve megafoon gemaakt voor je iPhone. We schreven er eerder al eens over, op een moment dat de hoorn nog niet te koop was. Inmiddels zijn de prijzen bekend. De hoorn versterkt het geluid, zonder dat er elektriciteit aan te pas komt. De Megaphone rust op een houten frame, […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Megaphone iphoneHet Italiaanse designbureau en&is heeft een passieve megafoon gemaakt voor je iPhone. We schreven er eerder al eens over, op een moment dat de hoorn nog niet te koop was. Inmiddels zijn de prijzen bekend. De hoorn versterkt het geluid, zonder dat er elektriciteit aan te pas komt.

De Megaphone rust op een houten frame, zodat het ding de vloer niet raakt. Voor de iPhone is aan het einde een kleine dock gemaakt. Je kunt de Megaphone ook als speakerphone gebruiken tijdens telefoongesprekken.

Er is keuze uit drie kleuren: zwart, wit en goud. De zwarte en witte uitvoeringen zijn met een prijskaartje van 399 euro het goedkoopst. Voor de gouden variant moet je 599 euro neerleggen. De Megaphone is geschikt voor elk type iPhone en iPod touch. Omdat het een akoestische versterker is, zitten er geen volumeknoppen op, dus je zult genoegen moeten nemen met de standaard versterking van de constructie.

Op zoek naar een andere gigantische speaker? We schreven eerder over de AeroDream One van Jean Michel Jarre.

Meer info: en&is

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 14:30
Categorie Accessoires
Onderwerp versterker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.