Max Axe is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de bijlslingergame Max Axe uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt hem daarom een week lang gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Max Axe teaserHet einde van de week is altijd een goed moment voor App Store-koopjesjagers: Apple roept in de nacht van donderdag op vrijdag namelijk een nieuwe App van de Week uit, een app die vervolgens ook een week lang gratis te downloaden is. Ditmaal gaat de titel naar Max Axe, een schattig ogend spelletje waarin je met bijlen moet slingeren om vijanden uit te schakelen en goud te verzamelen. Het spel lijkt in eerste instantie vrij simpel, maar naarmate je verder komt moet steeds slimmer en sneller reageren.


Max Axe iOSMax Axe lijkt de tegenpool van de meeste oneindige renspelletjes in de App Store. Hoewel je in deze game ook continu naar voren blijft bewegen, is het namelijk niet de bedoeling om alles op je pad te ontwijken. In plaats daarvan moet je obstakels juist uit je pad verwijderen door er een bijl tegenaan te gooien. Dit doe je met een swipe richting het doel, waarna de bijl langzaam die kant op beweegt. Omdat het wapen niet gelijk zijn doel bereikt, moet je soms anticiperen waar je naartoe moet werpen om een bewegend doel te raken.

Apple kiest vaak in de nacht van donderdag op vrijdag een nieuwe App van de Week, dus het zit er dik in dat Max Axe tot en met donderdag 20 februari gratis te downloaden is. Helemaal gratis is de game alleen niet geworden met de tijdelijke afprijzing: Max Axe zit op het moment nog vol met in-app aankopen, waarvan de prijs niet veranderd is.

Downloaden: Max Axe (gratis, was €1,79, in-app aankopen, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.