MAUZ maakt van iPhone multifunctionele computermuis

De MAUZ maakt van je iPhone een multifunctionele computermuis, met bewegingsbesturing. MAUZ is via Kickstarter te bestellen en wordt gemaakt als er voldoende investeerders zijn.

MauzDe MAUZ is een nieuw accessoire waarmee je de iPhone omvormt tot een multifunctionele muis. Steek de MAUZ in je iPhone, start de bijbehorende app op en je kunt de iPhone gebruiken als een gewone computermuis. Om iets aan te klikken, gebruik je virtuele knoppen. Door de iPhone te tilten kun je bijvoorbeeld een 3D-object in een programma kantelen.

Je kunt de iPhone in combinatie met MAUZ en de app ook inzetten als trackpad, waardoor je met behulp van multitouchgebaren bijvoorbeeld kunt scrollen of inzoomen. Verder is het mogelijk via bepaalde gebaren te communiceren. Zo kan een handbeweging naar links je een pagina terug brengen in een webbrowser. In de app kun je bepaalde knoppen koppelen aan bepaalde acties, zodat je bijvoorbeeld snel een programma kunt openen of een commando kunt uitvoeren.

De bedenkers van MAUZ zamelen op het moment geld in via Kickstarter om het accessoire op de markt te krijgen. Een donatie van 55 dollar verzekert je van een exemplaar (inclusief verzendkosten), mits het relatief hoge streefbedrag van 150.000 dollar binnen twee maanden wordt gehaald. Zodra de eerste exemplaren zijn geclaimd, betaal je 14 dollar meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2013, 17:38
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.