Marware en Belkin kondigen alvast hoesjes voor iPhone 4 aan

Marware en Belkin hebben al fanatiek hoesjes voor de iPhone 4 aangekondigd. De hoesjes komen nog deze maand op de markt.

marware-iphone4-armbandAccessoiremakers Marware en Belkin hebben allebei al nieuwe hoesjes voor de iPhone 4 aangekondigd. Marware pakt meteen goed uit: ze gaan 14 cases uitbrengen die vanaf 24 juni al op de markt zijn. Om het assortiment overzichtelijk te maken zijn er vier productlijnen bedacht: hardcases, leder, soft en een speciale productlijn voor vrouwen. Marware denkt dat de vrouwen wel met een polshouder of een handtasje (zie hieronder) op stap willen gaan. De Emmie-case is een schoudertas van leer. Er is ook een verticale variant met de naam SoBe.

Natuurlijk zijn er ook wat minder opvallende cases, zoals de MicroShell (ultradunne hardcases) en SportGrip (siliconen hoesjes). De cases gaan tussen $20 en $45 kosten en zijn vanaf 24 juni te koop.

marware-iphone4-emmie

Ook Belkin kondigt hoesjes aan. Ook zij hebben lederen cases, sportarmbanden en hardcases. De prijs ligt tussen $25 en $40. Belkin lijkt vooral veel brood te zien in sportarmbanden, want ze brengen er maar liefst 3 stuks van uit. Ook opvallend is de hieronder afgebeelde Verve Cinema voor iPhone 4. Die heeft een lipje die je kunt gebruiken om de case op z’n kant te zetten. De cases van Belkin komen ook deze maand nog op de markt.

Alle hoesjes van Marware en die van Belkin zijn te vinden op de website van de fabrikant.

verve cinema

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2010, 0:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, hoesje, iPhone 4, marware

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.