Mobistar schept verwarring: iPhone 4 pas eind juli, begin augustus in België

De Belgische operator Mobistar denkt dat de iPhone 4 pas eind juli of begin augustus in België beschikbaar komt.

iphone 4 videoToen de iPhone 3G werd aangekondigd stond België bij Apple op de lijst om op 11 juli 2008 te lanceren. Maar Mobistar-woordvoerster Patricia Verdoodt wist het beter: zij verkondigde destijds aan allerlei media dat Mobistar de genoemde datum echt niet zou halen en dat de iPhone pas later dat jaar beschikbaar zou komen in België. Verdoodt bleek uiteindelijk onnodig paniek te hebben gezaaid, want de iPhone ging op 11 juli gewoon in de verkoop, zoals Apple had beloofd. Nu creëert de Mobistar-woordvoerster opnieuw verwarring door de iPhone 4 naar een later moment op te schuiven.

Ook al staat België op de lijst met landen waar de iPhone in juli in de verkoop gaat, volgens Verdoodt is dat nog niet zo zeker. Tegen een Belgische website verklaarde ze, dat de iPhone pas eind juli of begin augustus in beperkte oplage beschikbaar zal zijn bij Mobistar. Mobistar heeft dit jaar opnieuw een exclusief contract met Apple gesloten, zowel voor de invoer als de distributie. Een exacte lanceringsdatum en prijzen zullen nog worden bekendgemaakt. Uit voorgaande jaren weten we dat Mobistar tot het laatste moment wacht.

Apple’s persbericht over de iPhone 4 spreekt over juli, niet over een uitloop naar begin augustus:

iPhone 4 will be available by the end of July in Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, Hong Kong, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, New Zealand, Singapore, South Korea, Spain, Sweden and Switzerland.

Tipgever: Jeroen via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2010, 10:56
Categorie Providers
Onderwerpen belgische apps, iPhone 4, mobistar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.