MarcoPolo Ocean-icoon

MarcoPolo Ocean is Apple’s gratis App van de Week

Ga op onderzoek uit in de grote blauwe zee in MarcoPolo Ocean. Deze app is uitermate geschikt voor de allerkleinsten en neemt je mee op reis langs de vissen en de wereld van het onderwaterleven.

MarcoPolo Ocean-icoonElke week benoemt Apple een gewaarde app tot App van de Week die een week lang gratis te downloaden is. Deze week is het een app voor de allerkleinsten, want het gaat om MarcoPolo Ocean (link). In deze game kunnen kinderen op ontdekkingstocht door de grote oceaan. Door puzzels op te lossen, ontdek je steeds meer over de wondere wereld van de oceaan.


Grappige en kleurrijke animaties
MarcoPolo Ocean is een kleurrijk spel waarin je de geheimen van de zee verkent. De game zit vol met grappige puzzels waarin de allerkleinsten meer kunnen leren over het leven in de zee. Speel met dolfijnen en leer meer over hoe orka’s leven en duik de diepe zee in met een onderzeeër op zoek naar de vreemdste vissen.

MarcoPolo Ocean kost normaal gesproken €2,99, maar is de komende week geheel gratis te downloaden. De app is beschikbaar voor iPhone en iPad en bevat geen in-app aankopen, waardoor kinderen ongestoord met de app aan de gang kunnen gaan. De interactieve app is ook handig voor ouders, want MarcoPolo Ocean is aangevuld met tips over verwante boeken en activiteiten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 januari 2016 om 12:50
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.