Populaire Mailbox-app binnenkort ook op Mac

Dropbox organiseerde vanavond een persbijeenkomst en kondigde Mailbox voor Mac en Android aan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Beste apps 2013 MailboxDropbox heeft vanavond aangekondigd dat de Mailbox-app binnenkort ook op Android en OS X beschikbaar zal zijn. Ook komen er nieuwe functies voor de iPhone- en iPad-versie van de app. De betaversie van Mailbox van OS X is nog niet per direct beschikbaar. Wel kun je je op de website aanmelden om later te worden geïnformeerd. De Android-versie is vandaag al in de Google Play Store te vinden. Mailbox kwam vorig jaar beschikbaar onder gigantische belangstelling. De makers stelden daarom een wachtlijst in, waar meer dan 1 miljoen mensen zich voor inschreven.

Maar Mailbox veroorzaakte ook op een ander gebied een kleine revolutie: de e-mailbox werd een takenlijst, waar je met vingerbewegingen doorheen kon swipen. Even geen tijd om een moeilijke e-mail te beantwoorden? Met één veeg stel je het met de Snooze-functie uit naar later op de dag.

Nieuw in de iOS-versie is Auto-swipe. Dit is een meer intuïtieve versie van Google’s Gmail-filters. De app leert welke berichtenstromen je wel en niet archiveert en voert de actie daarna automatisch uit. Archiveer je vaak ongewenste mail, dan zullen soortgelijke e-mailberichten in de toekomst ook worden gearchiveerd. In de instellingen van de app kun je zien welke regels worden gehanteerd. Ook handig is een verdere uitbreiding van de snoozefunctie: je kunt straks op de iPhone een e-mailbericht snoozen, om te zorgen dat je het bericht later op de desktop weer te zien krijgt. Dit is handig voor ingewikkelde e-mailberichten, waarbij je liever even uitgebreid ervoor wilt gaan zitten… als je weer achter je bureau zit.

mailbox-desktop

Dropbox, tegenwoordig eigenaar van Mailbox, deed vanavond nog meer aankondigingen. Zo lieten ze weten dat Dropbox for Business nu beschikbaar is, een zakelijke variant van Dropbox waarmee je vanaf elk apparaat toegang hebt tot je zakelijke Dropbox-bestanden én je privé bestanden. Dat maakt het leven voor beheerders een stuk makkelijker.

project_harmony

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2014, 20:52
Categorie iOS
Onderwerp mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.