Mailbox nu Nederlands iPhone iPad

Mailapps Mailbox en Acompli nu Nederlandstalig

iPhone-mailapps Mailbox en Acompli zijn nu Nederlands. Mailbox geeft ook toegang tot de spamfolder en laat je mails markeren als spam.

Mailbox nu Nederlands iPhone iPadTwee goede mailapps op de iPhone en iPad zijn voortaan uitgevoerd in het Nederlands. De eerste mailapp is Mailbox, de applicatie waarin je ontvangen e-mails opzij veegt om ze later te behandelen, te archiveren of te verwijderen. De app werd ook op andere punten vernieuwd. Ook Acompli is nu uitgevoerd in onze moerstaal. De applicatie maakte eerder indruk op ons door zijn goed uitgevoerde combinatie van functies.

Acompli Nederlandstalig iPhone appAcompli (rechts) combineert de mailbox met een agenda, overzicht van bestanden en een uitgebreide contactenlijst. Elk onderdeel heeft een eigen knop onderin beeld. De functies grijpen bovendien goed in elkaar. Zo kan je direct vanuit een e-mail een afspraak in je agenda plannen. In de contactenlijst zie je bij elk persoon de mails die je daarmee hebt uitgewisseld. Anders dan de Nederlandse en Portugese vertaling, kreeg Acompli geen vernieuwingen in de laatste update.

Mailbox (openingsbeeld) versie 2.1 werd naar liefst 19 talen vertaald, waaronder dus Nederlands. De mailapp die beroemd werd door zijn handige veegbewegingen en todo-achtige aanpak van e-mails, biedt nu ook toegang tot je spamfolder. Ook kan je ontvangen e-mails als spam markeren. Om je nog meer controle te geven over ongewenste mail, kan je zowel de spamfolder als de prullenbak nu definitief legen. Eigenaar Dropbox meldt verder dat de prestaties in de app zijn verbeterd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 10:17
Categorie Apps
Onderwerpen acompli, e-mail, mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.