Tiny Wings Tunnel

Tiny Wings na twee jaar voorzien van nieuwe levels

Het oersimpele doch charmante vliegspelletje Tiny Wings heeft na twee jaar weer een update met nieuwe levels gekregen.

tiny wings updateHet was weer een lange tijd stil rond het veelgeprezen Tiny Wings, maar de game heeft vandaag dan toch eindelijk weer een update gekregen. De update voegt de Tonijn Eilanden toe, waarop je vijf nieuwe levels kunt spelen. Deze levels zijn niet zomaar te spelen: je moet eerste alle uitdagingen daarvoor uitspelen.

Met slechts vijf levels lijkt de update wat karig, maar vergis je niet. De levels zijn juist ontworpen om meerdere malen opnieuw te spelen, om te proberen een zo hoog mogelijke score te halen. Daar zijn de nodige nieuwe trucs voor. De nieuwe levels bevatten namelijk tunnels, waar je met de juiste sprong in kunt landen. Door zo’n tunnel te nemen snijd je een stuk af en beweeg je sneller door het level heen.

Tiny Wings is één van de simpelste maar meest charmante racespelletjes op de iPhone. Je bestuurt deze game namelijk met een enkele tap. Door het scherm in te drukken wordt je vogel zwaarder en valt hij naar beneden. Door dit goed te timen glijd je door bergen heen en lanceer je de lucht in. Op deze manier moet je zo ver mogelijk komen tot de zon ondergaat – of tot je het einde van een parcours bereikt. Twee jaar geleden kreeg Tiny Wings een grote 2.0-update, met daarin een vliegschool gevuld met alternatieve vogeltjes.

Tiny Wings Tunnel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 12:48
Categorie Apps
Onderwerp tiny wings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.