Macworld 2010 verschuift naar februari 2010

Macworld 2010 zal plaatsvinden in februari in plaats van januari. Dat heeft organisator IDG bekendgemaakt. De community en onafhankelijke softwareontwikkelaars zullen meer dan ooit centraal staan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

macworldMensen die gewend waren om CES en Macworld te combineren staan vanaf volgend jaar voor een dilemma: de twee beurzen zijn niet langer te combineren. IDG World Expo, de organisator van de Macworld Expo heeft namelijk aangekondigd dat het evenement voortaan in februari plaatsvindt. Van 9 tot 13 februari kun je in San Francisco terecht voor Macworld nieuwe stijl, zonder Apple. IDG komt daarmee tegemoet aan de wens van bedrijven en bezoekers om Macworld naar een minder stressvolle periode in het jaar te verplaatsen. Ontwikkelaars hoeven niet tijdens de kerstdagen door te werken om hun softwaredemo’s begin januari af te hebben en bedrijven hoeven niet tijdens de kerstdagen hun standruimte te plannen.

Alleen voor bezoekers die van consumentenelektronics en van Mac-spullen houden wordt het lastig: van 7 tot en met 10 januari is CES in Las Vegas en van 9 tot en met 13 februari vindt Macworld plaats. Dat zijn de data voor de conferentie, want de beursvloer (Expo) is alleen van 11 tot en met 13 februari open.

Macworld 2010 zal in het teken van de community en onafhankelijke softwareontwikkelaars staan. Meer dan 10.000 mensen hebben zich al aangemeldt voor de Expo, die gratis toegankelijk is. Er werd na de afzegging van Apple gespeculeerd dat Macworld helemaal opgedoekt zou worden, maar dat is toch niet het geval, al wordt de beursvloer wel iets kleiner. Dit jaar werden noord- en zuidhal van Moscone Center gebruikt als beursruimte; volgend jaar zal dat alleen de noordhal zijn.

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:00
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen beurs, macworld, san francisco

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.